Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemska kval...


Röster!


Öronen är fullproppade med bomull
huvudet omlindat med handdukarna,
de som jag glömt, men rösterna hörs
ändå, speciellt en röst; orange eller är
det oren? Spetälska, Ebola, vaccinerna
är slut. Remedium för röster finns inte.
Får uthärda, bita ihop trots en sprucken
tand och nedsatt syn, begränsad objektiv
bedömning. Håret faller av, resterande
tänder trillar ut, huden flagnar, gläds av
det lilla som är kvar!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-20 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje