Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya given


Aktören drar på sig sin dramamin och äntrar
världsscenen. En andäktig väntan är över.
Stora bevingade ord ska nu ljuda genom salongen.
En följetong om världens tillstånd kommer att rullas
ut och få sin upplösning. Skådespelet förväntas
visualisera, ifrågasätta och konsekvensbeslå.

Men av det hela blir intet. Publiken känner inte igen
gestalten och den stundtals talande tystnaden.
För aktören känns det som att inte längre beröra.
Ur sorlet kommer dock en gladlynt och spontan
kommentar: ” Stod inget om att minimalism var
teaterns nya giv.”
För flertalet går det då upp en talgdank och
succén är given.




Övriga genrer (Satir) av BenGust VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 12:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kovändningar är bra ibland... Snyggt ordat!
2018-05-22

  morgonstjärna VIP
tala om ett härligt lappkast
2018-05-20

  Öknens Ros VIP
Hur en replik kan förändra hela situationen, fyndigt.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP