Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen ( EXPLICIT!)

jag ligger i sängen och minns

när du ville ligga över mitt knä
och få smisk på bara stjärten med handen

och hur kåt du blev av det

känslan när jag sög på dina bröst
och dina bröstvårtor växte i min mun

när du stod på alla fyra
och sög min kuk

jag minns
smaken av din våta fitta

jag minns när jag knullade dig bakifrån
och du kved ”mer, mer, ge mig mer”

och när jag smiskade din rumpa hårt med handflatorna
medan jag knullade dig och du la ner axlarna på sängen

när du skrek till, skakade och fick gåshud över hela kroppen
när jag ömt smekte din rumpa och rygg och det gick för dig

när du sög mig hårt och långsamt och sa
”kom i min mun, älskling”

jag minns och smeker kuken långsamt
och kommer – aaah...




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 12:50



Bookmark and Share


  Barbara Fouskota
Ååh - jag rodnar. Och blir upphetsad... <3
2018-05-20

  Kale Ripoff
Öknens Ros - tack!

Såklart det är med känsla. Det är på riktigt - inga fantasier... :-)
2018-05-20

  Öknens Ros VIP
Erotiskt och med känsla.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff