Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjekt/ objekt

vem är det som leker
och vem blir lekt med

vem är en marionett, en sprattelgubbe
och vem håller i trådarna

är du en skuggfigur på väggen
en påhittad profil, du bakom en mask

vem är subjekt, vem är objekt
du tror att du leder och förleder

men ibland kan det faktiskt gå så
att det är den som spelar fult som blir lurad




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-20 13:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I once had a girl
or should I say
she once had me..."
2018-05-20

  Tomas Karlsson VIP
Haha, jo! :-D
2018-05-20

    Lars J
Karma!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP