Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgruppera


Vilken känsla att landa
en dag som denna

på en ny väg som jag byggt
från den tidigare

jag gick på


Idag är det ingen brådska med
revansch
lusta eller andra jordliga ting

Idag finner ron sitt rum
spunnet från mitt hjärta
sprunget ur min själ


Jakten är förbi
Jag vilar i
närheten
av mig själv






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-20 15:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket elegant slutstrof.
2018-05-26

    ej medlem längre
Jag kämpar för att nå dit..

2018-05-26

  Quasimodo
Låter skönt och vilsamt, med ro och balans i själen och i dig själv!
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP