Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du läser mig

jag känner att du läser mig
och att du har handen under täcket

där – innanför trosorna –
är det varmt och vått

du läser och fantiserar
om att jag kommer till dig

du tar av dig de klibbiga trosorna
du särar på benen och tar emot mig

tre fingrar inne nu
du läser till slut – och flämtar –

och skälver och kommer...
du kniper ihop låren kring handen...

du lägger dig darrande på sidan...
vad skulle du göra utan mig?




Fri vers (Fri form) av Kale Ripoff
Läst 665 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-20 16:09



Bookmark and Share


  Barbara Fouskota
Mmm...

Bokmärker den! <3
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Kale Ripoff
Kale Ripoff