Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns stunder



då i varje fall jag frågar mig hur någon
som ständigt byter kostym mår?
förstår sjukdomar men inte manipulation

tvätta händer ljumma vindar
glömma asfaltsräkningen
nolla inbrottstjuven
sedan 17/9 2016? Aldrig förlåten
"säg inte så där du gör mig ledsen"
/per telefon!/
den knappen gick förr att trycka på
mein Herr har själv sytt min kostym
sömmat trådarna väl med råbandsknop
inblandade blockeras eller tas bort ohälsan
vänskap glöm det lille vän
tillit 100 % endast en och den finns
fastän kniven i nacken skapar innovationer

att våldgästa ett tomt hus läsa andra nycklar
tömma visthusbod och förråd leta bland sopor
efter minsta spår ?

i mina ögon ohälsosam personlighetsförändring
och att bannlysa den värdefulla själen
visar på intolerans utan dess like
vem är satt att döma den som gäldat
med ränta och skatt
när den dömande SYNDAREN står skuldfri?

hur kan ett samhälle tillåta rovdjuren gå fria
när lammet slås i bojor!
tom Jesus tvingades gå vägen mot Golgata
alla helgons väg utstakad!

Finns det frid i en värld full av vrede?




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2018-05-20 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP