Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppåt väggarna

 

 

jag klistrar dina ord på väggarna

tapetserar hela rummet med dem

sedan sätter jag mig mitt i rummet

med benen i kors

håller för öronen

medan orden vrålar från väggarna

och jag njuter av tystnaden

när dina ord inte längre når mig

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 831 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2018-05-20 17:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tystnaden talar
2018-05-24

  RitaBrunner
En bra reflektion på hur man skyddar sig mot verbal misshandel.
Dikten andas beslutsamhet!
2018-05-23

  Per Drysén
Ett bra sätt att hantera frustrationen i det oönskade samtalet
2018-05-20

  Cikoria Blå VIP
Ett annorlunda sätt att hantera ord man fått höra men som man inte gillar.
Jag ser bilden av någon som sitter mitt i rummet i en korgstol, håller för öronen
och ser på en vägg med svarta blixtar och röda och lila ord textade där.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP