Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnen som befriar

utsikten tar sig in
genom det öppna fönstret

sömnen som befriar
fastlåsta självklarheter




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-20 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lägger tillvaron över eggen när en människa har 'sett'. Här förklarar Du egentligen rus, narkotika etc.
2018-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Ja, sömnen framstår ofta som en tillflykt.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson