Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvor av liv



faller mot jorden
fångar bitarna i min hand
håller dem mot mitt hjärta
blåser in värme

blåser dig till livet

skärvor av liv
där mellan skarvarna
lyser ditt ljus
ljuset

från din odödliga själ



Du är fantastisk
så ledsen jag inget kan göra
är värdelös
du måste själv


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 370 gånger
Publicerad 2018-05-20 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP