Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

Jag gräver gropen
inte för andra
Men väntar själv däri

Självsamhetens skymmningstempel

Jag låser min dörr
andas ljudlöst i mörkret
öronbedövande tystnad

Egenhetens välbekanta ljud

Låter min blomma växa fritt
drömmer om
dagar
Nätter utan begränsning.










Fri vers av Ellåtta
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta