Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utblick från en kokong...bagatell

 

 

Får gåshud raspet

från fjäderpennan lumpna

motsträviga ark

i fotogenlampans sken

rinner meningslösa ord

 

plumpt försök fånga

minnen som bleknat sjunger

på sista versen

spretar mellan raderna

framträder not efter not

 

utan sammanhang

sirligt snirklad anfang följt

av de gemena

bokstäverna som släpar

på de tunga minnena

 

skymmer sikten för

det självklara att livet

också haft sina

ljusa sidor andats lust

och mycken glädje ibland

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP