Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovärdig

ångesten dagen därpå
över allt som sagts och gjorts
den är ovärdig




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-24 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I min läsning: låt oss frikänna människan. En fungerande text som gör flera tolkningar möjliga.
2018-05-26

    ej medlem längre
Aj så rätt du har..
Den ångesten är inte att leka med.
Fruktansvärd..
Men aldrig att man lär sig.
2018-05-26

  trerader
Tack Stefan!
2018-05-25

  Staffan Nilsson

Oj så fint!
Som jag läser det: Du vet vad som händer när du ger dig in på det här, låtsas inte som att du inte visste!
Text och bild i skön förening.

2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader