Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå

allting verkar gråta
känns blåaste blått
som jag är inuti




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-23 10:56



Bookmark and Share


  trerader
Tack Poetflickan!
2018-05-27

    ej medlem längre
Wow säger jag bara <3
Så stark med få ord <3
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader