Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlyssnade. Tanka 3

 

Avlyssnade
ett samtal mellan
två män på tåget:

- Fåglarna
håller en vaken!




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP