Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen tar alltid ut sin rätt och då hjälper ingen följugen dubbelmoral...


Jag är en hummer och depraverad

Jag är en hummer och depraverad
Jag gör den pryde totalt indignerad
Jag gillar kvinnor och erotik
Och älskarinnor med härlig teknik
Jag kallas snuskig tillsammans med hummer
Det enda jag vill är att få mig ett nummer
Och vilket nummer undrar väl du
Jo detta nummer mellan fem och sju
Pryda och anständiga ärbara kvinnor
Är ingenting för mig som älskarinnor
Jag villa ha slynor som munviga är
Till sådana har jag omättligt begär




Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-20 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz