Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svit av formfria haiku. Publicerade första gången 2005


i vikens lila silver - dykänder

 

 

i vikens lila silver 

svallet
svartvita dykänder i rad

 

som en gul krokan
ståtar träkyrkan på näset
en minneslund

 

tornspirans svarta kors
väger tungt
färjan klyver knipornas parad

 

båten bullrar in mot hamn
röster ropar
motorer tystnar

 

rödmålad vänthall
tom
dykänder lyfter – applåderar!

 

i vikens lila silver
svallet

 

 






Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-20 22:30



Bookmark and Share


  ULJO
I vikens lila silver händer det en del
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP