Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolt morfar trots kyrkorummet, korsar fingrarna

 

 

Sofia kyrkas

änglakör framför Ilon Wiklands

Den långa, långa

Resan får ögonen att

tåras hos gammal som ung




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP