Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparkar på den som ligger

Jag ligger

Känner sparkarna

Vänder mig om

Känner sparkarna

Skyddar huvudet

Det hjälper inte
Dom sparkar

Jag är ensam

Känner sparkarna

Dom har slutat
Men jag känner




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-21 02:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Igenkänningsfaktorn hög här... Det gör ont långt efter. Man önskar det inte fanns ben med fötter som kunde sparka då... Styrka att våga berätta!
2018-05-21

  Viksten
Mycket berörande text
Tyvärr sparkas det mycket neråt
och slickas röv uppåt

2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Been there.
Jag råkade ut för en liknande incident 1980, när jag var punkare.
Vi blev ständigt utsatta för trakasserier och terror.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin