Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får endast lyssna

Jag sitter vid ett bord.
Håller god min och lyssnar.
Ni pratar om utflykter och allt ni ska göra

Knyter handen
Säger prövade
- får jag följa med?

Inget rakt svar jag får
Tystnar igen

Ni åker iväg och badar, tar en båttur och annat.
Något jag önskat att få göra.
Men aldrig besannat
Nu får jag lyssna och se kort.

Känner hjärtat gå sönder mer och mer.
Kalla mig avundsjuk och barnslig
Men när ens ena förälder får en ny familj med ett barn
Då finns man endast i skuggan kvar.




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 02:48



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Bryt kontakten (om det är självupplevt). Blir du inte värdesatt, värdesätt dig själv.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin