Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undringar 2



Prydnad

Storheter uppträder i par. När en sak blivit aktuell, så blir motsatsen aktuell samtidigt. För att förstå att något är stort måste vi veta vad litet är. Så överfalls den nyförälskade också av känslor av hat.

Hur ska vi hantera det hat som föds när vi känner kärlek?




Prydnad




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-21 09:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Månne det är generellt så? Intressant frågeställning.
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande text att läsa och fundera på!
2018-05-21

  Viksten
Mycket intressanta frågor
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP