Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Sten Wiking ( Licentia) eget manuskript.


SKÄNDADE KROPPAR OCH BRÄNDA SJÄLAR

I de heliga könens outtömliga lust
och de omättliga magarnas hunger,
de skändade kropparnas barnaskaror,
katolska prästers sotbrända själar,
aldrig mer skola se barns stjärnögon tindra.

Upplåten deras synd till herren Gud
i förlåtelse,
för att på yttersta dagen,
efter fastan,
återfalla i frestelsernas träsk.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2018-05-21 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP