Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd adress

I varje ögonblick
ett universum
i mitt huvud

Spränger mitt bröst
i bitar
ett regn
över en förlorad stad
den stad som är min

Vi är alla på flykt
från någonting
till en okänd adress
sådant är livet




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP