Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att återvända

Att återvända
vända sig om
gå tillbaka
söka vägen
till ett liv som var då

vind och regn har suddat ut spåren
tiden har läkt de djupa såren

jag vet inte hur
jag vet inte var
men i drömmarna finns de kvar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 10:25



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
JA - Precis !
2018-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text som jag känner igen mig i!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP