Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens seglats

Kärleken vi har
är så underbar
Att älska varje dag
det vill jag
Och på oändlighetens hav
få segla med dig varje dag




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 10:55



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vårda den ömt och alltid
2018-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
En glädje, inte alla förunnat. Må den tas till vara.
2018-05-21

  Solstrale VIP
Sådant är underbart! :)
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, ömsint och kärleksfullt!
2018-05-21

  ULJO
Vilken lycka du måste ha. Var rädd om kärleken
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP