Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva med driv

Man lurar sig ibland på

att det man skapar måste vara lyrik

och då blir det gärna så

att man liksom famlar i luften

efter uttryck som då blir uppstyltade

och inte inger någon känsla

Bäst är att bara skriva på

och låta sina egna tankar kokas ihop

till något som man själv är nöjd med




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 11:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att alltför mycket nagelfara det man skriver, är nog inte bra. Bättre att skriva med känslan.
2018-05-21

  Solstrale VIP
Jag håller helt med dig i detta!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP