Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket i livet ...

... att få upptäcka,
utforska, lära känna
och beröras av ...

Men det är med dig,
älsklingen min,
som jag åter 
känner inom hela mig
att jag åter
kan se och känna 
hur mycket jag vill
få göra det med dig ...

Din närvaro 
Din beröring
Din existens
får mitt hjärta
och sunda förnuft
att vara fullständigt överens ...

... om att du är den
med vilken jag vill skapa minnen
tillsammans med ...

Älskling,
du är inte någon jag kan leva med
Du är den jag vare sig vill eller kan leva förutan!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-21 13:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla i din vackra dikt...
2018-05-26

  Kungskobran VIP
Kärleksförklaring som heter duga
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Otroligt vacker kärleksförklaring!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP