Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mississippi

 

 

bo vid Mississippi-floden

vilket äventyr

mata krokodiler

skulle jag inte göra

dom tar sig nog gärna en munsbit

av de där tvåbenta som går där

kött som kött




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-21 13:36



Bookmark and Share


  Per Drysén
Men vackert och mäktig är floden. En riktig Missis Sippi
2018-05-21

  Fulbergarn
:)
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP