Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överrösta du min glädje

Överrösta du min glädje
Försök, men vänta ingen seger
Min rustning är av kärlek
Jag har vind i mina segel
Långt borta känns nu mörkret
Som har stirrat från min spegel

Vad än vemhelst må tycka
Är min värld för stunden full av lycka




Övriga genrer av Fern
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text, livsberusande och med fin rytm.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Fern