Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten


med lyckan bär vi nom oss
i våra hjärtan
alla bär vi på fröet
jag hör dina ord genom mina ögon
vet inte om din röst är vacker
men den är en del av ditt jag
Där jag sitter är det vår i luften
än det regnar utanför
när jag vet du läser
mina ord varje dag
Droppe efter droppe
samlas i händernas skål
att dricka
vi är
två halvor av samma jag




Fri vers (Fri form) av morgonstjärna VIP
Läst 581 gånger
Publicerad 2018-05-21 21:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekram.
2022-07-19

  morgonstjärna VIP
Den tycker jag om :)
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP