Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hybrider

I ett tredimensionellt vakum ska vi förstå
Vilka vi är, vad vi vill och var vi vill nå
Helt omöjligt
Då universum har minst elva dimensioner och vi inte kan se
Lyssna i drömmen där sanningen finns
Du tror det är svammel, men det är bara du som minns
Vi kommer från något som tiden har glömt
En annan civilisation med uppblandat blod




Övriga genrer av Desmonia
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-21 17:30



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jo nåt sånt tror jag på
2018-05-21

  Spik
Härlig klarsyn!
2018-05-21

  Desmonia
Eller hur
Har börjat se allt på ett nytt sätt sista tiden
Konstig känsla att känna, allt är teater
2018-05-21

    Lars J
Ett existentiellt ifrågasättande och tankeväckare, tycker om den.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia