Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seagulls

En liten ö full med flaxande fiskmåsar
gick attack mot mig när jag med min lilla eka
kom allt för nära den lilla ön
De hade nyfödda små ungar där då de vart som
helt galna då jag nästan vart tvungen
att be min sista bön
För en efter en dök de emot mig
Så jag fick ro och ro och ro för glatta livet över den
lilla sjön för att ta mig i säkerhet
Så den här dagen fick jag erfarenhet av att fiskmåsar
ska man inte leka med då det ger dåliga rön
Bäst att bara hålla sig undan sådana små öar...

Ken Cassel
21/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-21 18:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När djuren har ungar är det bäst att hålla sig undan...gäller nog de flesta djur...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel