Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå frihet

Vingarna breder ut sig i ensamt majestät

Som en kejsare eller drottning i det blå
Svävar hen i fritt luftrum

Ett liv i frihet

Fritt från världsliga problem

Bortom de obefintliga molnen finns en skatt.

Nedanför siktas havet
Ingen når denne

Men

Alla kan se rörelserna

Inom ramen av ingen tid alls är den dock borta.

För alltid

På väg mot något annat.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP