Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Alla ser dig som någonting hemskt, någonting förfärligt och tragiskt. Som slutet på en lång saga eller mörkret efter allt ljus. För mig är du en början, en start på någonting nytt. En befrielse från all plåga eller som ett härligt mörker där jag äntligen kan vila ögonen efter dagens slut. Som när man på kvällen är så trött och allt man vill är att sova, när dagen har gjort sitt och satt sina spår för all framtid. Det räcker nu, jag är redo. Se dig inte som någonting mörkt och hemskt, ta emot dig med öppna armar och hälsa på en ny början. Du är inte ett tragiskt slut på någonting vackert, du är en vacker början efter ett liv.




Fri vers av Lovisan
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-21 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisan

Senast publicerade
Döden
Livet
Dränkt
* Se alla