Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abducted

Känn in ditt minne
Hör det tysta
En mardröm
En sanndröm
Att ta på det du aldrig kännt
Räddad av av annat liv
Fly från det du aldrig sett
Fångad i hårt dagsljus, uppvaknad abrupt med de du aldrig mött
Steril ångest utan pass
Vaknar och vet




Övriga genrer av Desmonia
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-21 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia