Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakenbad

nu är det sommar – härligt

imorgon ska jag söka upp nån klippa
där jag kan sola och bada naken
då känner jag att det är sommar

det kalla vattnet mot min nakna kropp
det är nästan som bra sex –
tänk att älska med havet...




Fri vers (Fri form) av Barbara Fouskota
Läst 515 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-21 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Havet är en utsökt älskarinna/älskare.. för den som kan simma..
2018-06-23

  Valter Örn VIP
Levnadsglad sommarkänsla :)
2018-05-25

  Nils-Robert
Instämmer helt och fullt. Har redanhaft mitt första.
2018-05-25

  Kale Ripoff
Aah...

Där skulle jag gärna vara med! ^.^
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Barbara Fouskota
Barbara Fouskota