Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BDSM

Fin flambering,
färskt fräst stekyta,
knivblad skär halsen,
av salladsblad,
ursprunget välkänt,

Slickar fingret,
tvättar fingret,
smeker kryddor,
skenavrättning av rödbetor,

Det behöver inte vara dyrt,
Det behöver vara gott,
Det behöver vara fräscht,
Det behöver filmas,

BDSM för mat,
Mat för BDSM




Fri vers av styff_
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-21 20:34



Bookmark and Share


  henke_r
Spännande diktkonstruktion!
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_