Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödvinspoeten II

rödvinspoeten
är ju en arketyp
och nu är jag definitivt en sån

med betoning på rödvin då –
det går åt mera och mera vin
och blir färre och färre dikter...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-21 22:22



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Det blir nog att försöka trappa ner vinkonsumtionen lite nu.

Så kanske det blir mera diktat? Och jag älskar faktiskt te, så kanske jag försöker bli en "te-poet"? :-D
2018-05-22

  Stay Golden
try some Tea
2018-05-22

    glitterflicka
Det blir lätt så
2018-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Och slutsatsen du drar...?
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP