Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din blick




I din blick har jag
burit på all kärlek
alla leenden längs vägen

Ur din blick har jag skördat all älskog
alla smekningar och kärleksförklaringar

Från din blick har jag gått
lämnat allt jag trodde på

I din blick har jag förbrukat
all kärlek, alla leenden längs vägen,
alla smekningar och kärleksförklaringar.
Allt jag en gång trodde på.







Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 888 gånger och applåderad av 40 personer
Utvald text
Publicerad 2018-05-21 22:43



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Känslosamt.
2019-01-18

  lodjuret/seglare VIP
Klarttextad berättelse rim förutan, just så vill en ibland segla skutan, sjunga på en sång i vinden, minnas tår av glädje längs kinden, läsa in i rader där på rutan.
2018-08-09

    ej medlem längre
Ack!!!

2018-08-09

  Boneyfrank VIP
Med en bittersöt ton och en sällsynt elegans förmedlar du känslan. Dikten berör.
2018-07-31

  Sommarnattsljus
Bra, lite suggestiv text. Och förstås lite sorglig ...
2018-07-28

  Lottie Ålhed VIP
Sorgesamt vackert skrivet
2018-07-28

  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2018-07-25

  Karina"Kia"
Att bli bedragen i alla kärleksfulla förväntningar... Svårt och ett beslut!
2018-05-24

  DavidM VIP
Finstämt framförda strofer.
2018-05-22

  Stay Golden
''What is love''
2018-05-22

  Nils-Robert
En dikt om känslor bortom alla förklaringar. Varsamt skrivet.
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP