Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEDERLÄGGNINGENS TID

Tiden hade nu hunnit utmäta den tid
som var gällande för den tid som
passerat.

Man kallade de inblandade tidsrese-
närerna till sammanträde,
för en utvärdering av den tid som
förlöpt.

Tidsbegreppet omvärderades till att
tidsbestämmas hädanefter,
till att inom en viss tid,
hinna med den tid som angivits.



*






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2018-05-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP