Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför

Ser jorden uppifrån nattetid
Så lugnt utan att känna
Det är så tyst här
Nu vaknar jag lite och ser ut genom dovt rött dis
Klart mörker genom glas
Hjärnan slumrar något, har ingen panik
Dörrar bakom höga säten
Iakttagen utan närvaro gör mig trygg
Var är jag




Övriga genrer av Desmonia
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-21 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia