Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända dit bort

Ville bort egentligen
Ända bort denna gång
Inte bara bort
Det var enkelt
Men ända bort
Dit

Visste inte hur
Tog jag mig bara bort blev vägen oklar
Och jag var snart tillbaka
Kanske det egentligen bara var att fortsätta
Bort
Dit bort

Tvekade ett tag
Tog några kliv
Hejdade mig
Fortsatte en etapp
Så höll det på
När jag tog mig

Ända dit bort




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 00:29



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Du har en skön rytm i dina texter
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP