Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

Oberäkneliga saker
Det spontana
Du vet aldrig
Ifrån dag till dag
Vad som ska ske

Du ser dom växa
Springer på bara ben
Tar kliv mot en framtid
Får följa deras drömmar
Det du bara kunde glömma

Glädjen
Att få finnas där
Kärlek förväntar dom sig
Ska alltid vara ett stöd
Finnas där med glöd

En vägledare
Ljuset i deras ögon
Livets karusell
Är där och gnatar
Allt har bara startat

Livets cirkel
Knutna band
Alltid tillsammans
I sommarnatten
En stjärna har tänds




Fri vers av Lidde
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde