Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt i sin tid

Tid att bygga
Dags att riva
Tid att skriva
Dags att läsa
Tid att tala
Dags att tiga
Tid att vakna
Dags att drömma
Tid att välja
Dags att rata
Tid att komma
Dags att lämna
Tid att se
Dags att blunda




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 07:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så viktigt delgivet på alla plan. Tack för du delade denna!
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar