Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korsning

ibland
möter man
en korsning i livet

och önskar

att man hade körkort...




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-22 08:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
finns nog olika körkort :)
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl