Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter sömnlös natt


Henne

Bortom fysiken

Gränserna undanflyttas 

Lyss till själens röst

 

Håller om henne

Hårt om hennes arma själ

Vill läka såren

 

Ber våren läka

Ber om vindarnas tröstan

Ber om liv åter

 




Bunden vers (Haiku) av Nils-Robert
Läst 350 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-05-22 09:10



Bookmark and Share


  filosofian
Vill att någon ska garantera mig ständig famn som håller hårt.
2018-08-17

  Fem hjärtan VIP
Som en tröstande varm famn är din fina och berörande dikt!
2018-05-26

  Karina"Kia"
Ödmjukt skrivet och orden berör!
Man kan tyvärr inte rädda alla, men ge en tröstande famn är något som räcker långt!

2018-05-24

    carinamnm
Varmt och trösterikt!
2018-05-23

  Janina Kaminska
Dina ord berör, värmer och tröstar.
2018-05-23

    ej medlem längre
Med värme och omtanke i varje rad om en värkande själ. Fin haikusvit!
2018-05-23

  Blåbäret
Så fin i sin utsträckning och önskan
2018-05-22

  Feliaxel VIP
Berörande text
2018-05-22

  ULJO
Så fint
2018-05-22

  Peter Olausson VIP
En vacker bön för en människa du vill väl!
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert