Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrade om jag skulle skriva några kapitel om min existens på jorden, i vilken ordning skulle jag se det börja?


Med penna som en dolk.

 

 

 

Det ekonomiska kriget är ett faktum "bitcoin" konsulterar sina läppar i skummet av champagne, blev inkomsten från den stackars poetens torra läppar till andra poeten brev,   våra poetiska texter låter välsmakande.

I bort frånvaro av oss själva.

Måste vi försegla lösningar och resolutioner för vårt ord och mina dina historier för att överleva? då poesins rytm blir bara avvikelser.
  
Vad du måste göra för att få lov att leva på jorden om kriget mellan de rika och de fattiga börjar höja i fart verkligen i svartvita lösningar.  

 

 


Men inget utan att fråga en titt.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP