Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

All denna sanning
hur ska vi använda den?

Jag kliver rakt in i den slocknande solen
som fortfarande kastar sitt ljus
på oss vilsna och förvirrade själar
utan möjlighet att fly från kärleken

När jorden upphör att andas
då är vi alla illa ute




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-22 10:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Framför allt: Vad är sanning?
En sak blir inte sann bara för att någon hävdar att det ligger till på det sättet.
Det finns en objektiv, absolut sanning.
Tyngdlagen exemplifierar detta.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP