Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt förlåt förlåt

Sommardagen den är vacker

Fylld av skratt och fågelsång 

Men jag orkar inte se 

Min mun och mina ögon de orkar inte le

Ty något där inom mig brast

Min glädje den gick itu

 

När jag borde vara glad

Mitt inre det nu skälver

Och skakar likt aspens  skira blad

Ty min själ den blöder

Den finner ingen ro

 

Förlåt för att jag sviker 

Förlåt för att jag inte ler

Förlåt för att min själ blöder 

Förlåt jag ska inte störa mer

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 11:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om kontrasterna mellan det yttre och det inre!
2018-05-23

  Solstrale VIP
Var dig själv och våga bara släppa taget, ge oss vad du i stunden vill skriva, finns alltid någon som tangerar i ditt nu och ser dina rader som ett tecken!
2018-05-22

    ej medlem längre
Så fint du beskriver hur det känns när den yttre glädjen inte når in. Människan är komplicerad.
2018-05-22

  Ida-Marianne
Förlåt att jag säger... Naturligtvis ska du publicera dina mycket läsvärda texter så att vi får ta del av dina kloka tankar. Livet består av upp och nergångar och är en hård kamp bitvis... Men... snart lyser solen igen och livsglädjen kommer åter!

2018-05-22

  ULJO
Stark text. Utlämnande.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP