Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Att förvänta sig av elden, lågor
som söker sig upp längs sidorna och ovanför
hand i hand
Det urkrafsade ljusgrå stänket
den förbrukade energin - var för sig
Språket rentvättat med vatten från en
stensatt källa där stenarna ropat länge




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP